Disclaimer

Copyright informatie

Behalve waar anders vermeld, valt de content van deze website, zijnde alle teksten en afbeeldingen, onder een Creative Commons Licentie.

Tutorials
Alle tutorials op deze website vallen onder CC Naamsvermelding-Gelijkdelen 3.0 Nederland licentie en mogen al dan niet voor commerciele doeleinden gekopieerd, verspreid en weergegeven worden via andere media dan Jorendewit.nl mits de maker van het werk zichtbaar vermeld wordt. Het bewerken en opnieuw uitgeven van tutorials op Jorendewit.nl is toegestaan mits de maker van het oorspronkelijke werk in de nieuwe uitgave zichtbaar vermeld wordt en het nieuwe werk onder dezelfde licentie uitgegeven wordt.

De volledige tekst van de licentie is hier te vinden.

Overige content
Alle overige content van Jorendewit.nl valt onder de CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie en mogen al dan niet voor commerciele doeleinden gekopieerd, verspreid en weergegeven worden via andere media dan Jorendewit.nl mits de maker van het werk zichtbaar vermeld wordt.

De volledige tekst van de licentie is hier te vinden.

Disclaimer

Scripts en tutorials
Het gebruik van de scripts en deze tutorials van deze site is geheel voor eigen risico van de gebruiker. Jorendewit.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zaken die optreden door verkeerd gebruik van de geplaatste scripts en tutorials.

Layout
De layout van Jorendewit.nl is gebasseerd op het Refresh design van Styleshout.com. Het is is een ieder toegestaan om deze layout te gebruiken mits er aan de voorwaarden gesteld op Styleshout.com wordt voldaan.

Icoontjes
Sommige icoontjes op deze website zijn afkomstig van Famfamfam.com. Kijk op die website voor meer informatie hierover.